Programjaink


Tiszavasvári Lakossági fórum 

Mellém -Ülsz  záró program 

Daróczi Gábor CfCF -alapítvány igazgatója  

Mellém ülsz 

A Mellém Ülsz program utolsó rendezvénye . Kis Tibor ,Bangó Roland ,Balogh Bea tartották.

Kőzélet Iskolája képzése

A Közélet Iskola képzését Le Marietta tartotta 

A mai nap a Nyíregyházi Magyar Máltai Szeretszolgálat gyermeknapot tartott amin a Hátrányos Helyzetű Családok Országos Egyesület tagjai és gyerekei részt vettek .Számos vetélkedő program volt a gyerekeknek. Ebéd után tombola sorsolás volt .Minden gyerek és felnőtt ajándékot kaptak .Köszönjük a lehetőséget ,hogy ott lehettünk a Magyar Máltai Szeretet szolgálat vezetőjének Pálóczi Beáta és kedves kollégáinak.  2016. 06 .04

Pálóczi Beáta és Glonczi László 

Vetélkedő programok

Gyererekek szineztek

Egész napos szines programok ,tombola sorsolás ,ebéd és a végén mindenki ajándékot kaptak .

Danó Nóémi egyesület tagja ,és azok a gyerekek akik résztvettek ügyességi versenyen .

2016 .06 13-17 Civil kollégium alapítvány közösség fejlesztés képzés 

2016 .07 .23 .SZOCSOMA alapítvány Kiss Anikó és kedves kollégái a mai nap a Huszár-telepen élelmiszer,bútor,ágy,pelenka,szekrény,TV,egyesületünknek számítógépet,ágyneműket,ruha,cipő,vitaminok,matracokat péksüteményt adományozott.A családok nevében nagyon szépen köszönjük a segítséget.Nagyon sok rászorulókon segített az adomány.


Magyarországról hallgatás után ellen jogsértési eljárást át őket a szegregáció a roma gyerekek az iskolában.
A European Commission meghosszabbította a válaszadási határidő szeptemberig, amikor a magyar kormánynak fel kell részletesen, hogyan fogja kezelni a komoly kérdés, az iskolai szegregáció országukban.
Ma, a politikai elemző Orsolya Szendrey beszélt egy sajtótájékoztatón Budapesten partner mellett nem kormányzati szervezetek képviselői részt deszegregációs iskolák Magyarországon.
Az errc és CFCF Alapítvány volna a szegregáció tájékoztatást nyújt az Európai Bizottság egy évek száma és a jogsértés szószólója, és a Open Society Foundations
Amnesty International én.Gábor Daróczi,László Glonczi       2016.06.28

"Összefogás a Bűdi Romákért egyesület Tiszavasvári Lakossági fórum" Közösségszervezője                       Dr. Horváth Ferencz

 2016.November 17. · ·

A Hátrányos Helyzetű Családok Országos Egyesületét is meghívták mint előadóként. Az egyesületet Glonczi László elnök képviselte.

A Hátrányos Helyzetű Családok Országos Egyesület Elnöke 

Munkácsi Mihály alpolgármester,Zagyva György Gyula,Orosz Mihály Zoltán

Tiszavasvári lakosok
Tiszavasvári lakosok

Európai Gazdasági és Szociális Bizottság          Kötelezettségszegési eljárás Magyarországgal szemben                                                                                        2016.11.24. 
Európai Bizottság Magyarországi Képviselete
Kötelezettségszegési eljárás Magyarországgal szemben. Ákos Topolánszky ,L Ritók Nóra,Orsós János,Daroczi Agnes,Szűcs Norbert, Kiss Anikó,Dr.Adel Kegye,József Hofher 

                                                              2017.01.05-ől tevékenységünk

2017.01.08 SZOCSOMA-Kiss Anikó- Hátrányos Helyzetű Családok Országos Egyesület ,Fontos adományt kapott egy család.

Száz Tamás családjának adomány osztott Érpatakon a SZOCSOMA-Kiss Anikó- Hátrányos Helyzetű Családok Országos Egyesület . Fontos adományt kapott család ,mivel a gyámügy gyermek kiemelését tervezte. Bútor,élelmiszer,ruha,konyhai felszerelés,cipő,pelenka,vitamin,mosószer,tv,ágyak,párna,tisztálkodási felszerelés,szőnyeg. Több családnak is juttatunk az adományból. Köszönöm a család és egyesület nevébe a SZOCSOMA-Kiss Anikónak.